Vad

Because it makes you happy!

Mimmi Hammarström Ridkonst

Norra Kattunga 106

463 96 Nygård

Tel: 0706-845979

mimmi@mhridkonst.se

DO IT FOR YOURSELF

DRESSYR TRÄNINGAR

 

I ridhuset på gården råder lugn och ro. Här håller jag dressyrträningar på eftermiddagar och kvällar två dagar i veckan. Läs om min träningsfilosofi på "Om". Känns det rätt för dig, boka en tid via länken nedan.

HÄSTENS ARBETE FRÅN MARKEN

Tömkörning, longering och arbete vid handen. Allt hänger ihop och ger utveckling för både dig och din häst. Avsutten träning är ett gyllene tilfälle för dig att se din häst "in action" och din häst stärker sin kropp utan tyngden från ryttaren.

HÄSTARNA SOM LÄRARE

(COACHER)

Om du känner dig nyfiken på vad hästar kan göra för dig och din personliga utveckling, gå då in på:

www.healinghorse.se

 

LÖSHOPPNING

LÖSHOPPNING

 

Varje höst och vår arrangerar vi löshoppning. Vi hoppar enligt bestämmelserna för 3-årstestet.

Om du vill får du råd angående träning,foder, exteriörbedömning etc.

 

KURSER

 

Är ni flera kan jag komma ut till er och hålla en kurs i dressyr eller tömkörning .Det finns möjlighet antingen en hel helg eller enstaka helgdag per månad. Mitt koncept går ut på att man rider eller kör 2 ggr under kursen, antingen 2 ggr under samma dag eller 1 ggn/dag under 2 dagar. Detta för att informationen ska få en chans att landa i kroppen på häst och människa. Ni behöver vara 5 - 8 ekipage. Välkommen att kontakta mig om du är intresserad.

VILLKOR & PRISER

 

På tisdagar och torsdagar finns det möjlighet att boka privatträningar i dressyr eller tömkörning hemma i mitt ridhus på gården. Du köper ett träningskort med 5 träningstillfällen à 60 min för 2500 kr. Är ni två som vill rida tillsammans betalar ni 1875 kr för 5 tillfällen. Tömkörning/ arbetet från marken sker i 30 min pass och kostar 1750 kr för 5 ggr. Kontakta mig så skickar jag en faktura, eller Swisha om det passar dig bättre. Därefter kan du boka in dig genom att klicka på knappen nedan och fyll i uppgifterna. Avbokningar senare än 24 tim och no show debiteras.